Nieuws

International Pianoday

Op vrijdag 25 maart speelden onze jonge talentvolle pianisten Stella en Andy tijdens de Pianodays 2022 concerten in De Goede Rede in Almere, in het voorprogramma van Daria van den Bercken en Edward Janning. Met de Nocturne in cis mineur van Chopin (gespeeld door Andy) en de Roemeense Dansen van Bartók (gespeeld door Stella), presenteerden…

Succes bij Steinwayconcours

Succes voor onze pianisten tijdens de voorronde van het Steinwayconcours 2022. Andy (10 jaar) is door naar de halve finale A categorie. Stella (12 jaar) heeft goed gespeeld maar is helaas niet door naar de halve finale. Gefeliciteerd Andy en Stella met jullie prachtige uitvoeringen!

13 kandidaten geslaagd voor audities

We hebben met veel belangstelling en plezier geluisterd vanmiddag. Een compliment aan alle kandidaten! In totaal zijn 13 kinderen en jongeren geslaagd. Piano: Yara, Marcus, Eric, Stella, Andy, Mandy en Yasumi Harp: Youran Gitaar: Alex Blokfluit: Milo, Cathy en Lucia Viool: Elizabeth Van harte gefeliciteerd en welkom!

Aankondiging Audities 2022

Aankondiging Audities 2022

Is musiceren je passie, ben je minimaal 7 jaar oud en heb je twee jaar of langer muziekles? Kom dan auditie doen voor Muziektalent Almere op 28 januari 2022. Deelname is mogelijk voor alle klassieke muziekinstrumenten en zang. Voor meer info en aanmelding kun je een mail sturen naar info@muziektalentalmere.nl. Inschrijfgeld bedraagt €15.