Nieuws

Kerstconcert Bonifatiuskerk

Op zondag 17 december laten onze muziektalenten van zich horen in een sfeervolle kerstambiance. In aanloop naar dit concert hebben onze docenten hun krachten gebundeld en zijn er prachtige ensembles ontstaan. Dit concert wordt georganiseerd door Nieuw Podium Klassiek Almere. Voor kaarten en meer info

Muziektalenten in Concert!

Gisteren schitterden onze muziektalenten in het zondagmiddag concert in de Kunstlinie. Cathy, Elizabeth en Andy concerteerden samen met onze vaste pianiste Irina Bogdanova. Het concert werd georganiseerd door Goede Rede Concerten.

Geslaagde overgangsexamens en audities

Gisteren en vandaag waren onze overgangsexamens en audities. Iedereen is geslaagd voor het overgangsexamen. Gefeliciteerd Eric, Maurits, Mandy, Beepsha, Ahaana, Youran, Milo en Alex voor de prefase en Malika, Cathy, Andy, Elizabeth en Joy voor de hoofdfase! We hebben een nieuw muziektalent in ons midden Clara. Ook van harte gefeliciteerd en welkom!

Zomerconcert

Gisteren was ons jaarlijks zomerconcert. Andrew, Eric, Malika, Beepsha, Ahaana, Cathy, Joy, Elizabeth, Milo, Andy, Youran, Mandy, Maurits, Stella en Alex hebben gespeeld.

Wild van Muziek festival 2e editie

Op 13 mei organiseren wij onze 2e editie van het festival Wild van Muziek ‘Unlimited’. Een muzikale inspiratie dag om groter te dromen en muzikaal te groeien. Voor jong en oud met muziek zonder grenzen. Voor meer info en kaartverkoop neem een kijkje op onze nieuwe pagina Wild van Muziek