Nieuws

Workshops

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari hebben de muziektalenten deelgenomen aan de workshops. Dit is een nieuwe manier van toetsen. Vrijdag waren de strijkers en pianisten aan de beurt. De workshops werden gegeven door Wiesje Miedema en Marjès Benoits. Op zaterdag hebben Heleen van den Hombergh en Izhar Elias met de zangers en de…

Audities

We hebben de afgelopen periode nieuwe muziektalenten toegelaten tot de pre-fase. Welkom en gefeliciteerd Inna, Ewa, Vivian en Aidan! Benjamin en Karsten starten met muziektheorie en solfège.

Feestelijk concert!

Afgelopen zondag schitterden onze ‘kerststerren’ tijdens het jaarlijkse kerstconcert met een prachtig programma. Bravo voor alle muziektalenten! Met dank aan onze pianisten Irina Bogdanova en Felix Justin voor hun fantastische begeleiding en Oleg Plotnikov voor het prachtige arrangement. Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Nieuw Podium Klassiek Almere. Het was een onvergetelijke avond!

Kerstconcert Bonifatiuskerk

Op zondag 17 december laten onze muziektalenten van zich horen in een sfeervolle kerstambiance. In aanloop naar dit concert hebben onze docenten hun krachten gebundeld en zijn er prachtige ensembles ontstaan. Dit concert wordt georganiseerd door Nieuw Podium Klassiek Almere. Voor kaarten en meer info

Muziektalenten in Concert!

Gisteren schitterden onze muziektalenten in het zondagmiddag concert in de Kunstlinie. Cathy, Elizabeth en Andy concerteerden samen met onze vaste pianiste Irina Bogdanova. Het concert werd georganiseerd door Goede Rede Concerten.

Geslaagde overgangsexamens en audities

Gisteren en vandaag waren onze overgangsexamens en audities. Iedereen is geslaagd voor het overgangsexamen. Gefeliciteerd Eric, Maurits, Mandy, Beepsha, Ahaana, Youran, Milo en Alex voor de prefase en Malika, Cathy, Andy, Elizabeth en Joy voor de hoofdfase! We hebben een nieuw muziektalent in ons midden Clara. Ook van harte gefeliciteerd en welkom!

Zomerconcert

Gisteren was ons jaarlijks zomerconcert. Andrew, Eric, Malika, Beepsha, Ahaana, Cathy, Joy, Elizabeth, Milo, Andy, Youran, Mandy, Maurits, Stella en Alex hebben gespeeld.